Online Kazanım İzleme Sınavı

08.05.2020 369

LGS' ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimizin akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, Müdürlüğümüz Ölçme Değerlendirme Merkezi ve Soru Hazırlama Komisyonunca hazırlanan "Online Kazanım İzleme Sınavı", 15 Mayıs 2020 Cuma günü saat 10:00' da "manisaodm.meb.gov.tr" internet adresimiz üzerinden öğrencilerimizin erişimine açılacak olup 16 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 22:00' ye kadar öğrencilerimiz sınava katılabileceklerdir.

Sınavla ilgili görseller ve bilgilendirmeler Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesi ve diğer sosyal medya adreslerinde  (instagram, facebook  ve  twitter) yayınlanmaktadır.

Sınavla ilgili yönerge, "sınav oturum açma sayfasında" yer alacaktır.Veli ve öğrencilerimizin gerekli hassasiyeti göstermeleri rica olunur.